حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

خشم بولتون از سفر ظریف به ونزوئلا

سفر وزیر خارجه ایران به «کاراکاس» و استقبال گرم رئیس‌جمهور ونزوئلا از «محمد جواد ظریف»، خشم مشاور امنیت ملی کاخ سفید را برانگیخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید از سفر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران به «کاراکاس» و استقبال بی‌نظیر «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا از وی، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به خشم آمد.

 

وی در یک پیام توییتری در این خصوص نوشت: «ایران و حزب‌الله از ابزار دیکتاتوری غیرمشروع مادورو در سرکوب، شکنجه و کشتار مردم بی‌گناه ونزوئلا حمایت می‌کنند و به طور مستقیم امنیت منطقه را تهدید می‌کنند. ما به افشاگری همدستان مادورو و تلاش‌های ایران برای فعالیت در نیمکره غربی (آمریکای لاتین) ادامه می‌دهیم».

 

ظریف در سفر روز شنبه هفته جاری به پایتخت ونزوئلا، مورد استقبال گرم رئیس‌جمهور منتخب این کشور قرار گرفت. مادورو در دیدار با ظریف و هیأت ایرانی و در زمان گرفتن عکس یادگاری، با بیان اینکه این عکس را باید برای مقام‌های واشنگتن ارسال کرد، گفت: «یک پهپاد آمده، این عکس را بگیرید، ایشان (ظریف) خودش یک پهپاد است».

 

ظریف روز شنبه برای شرکت در نشست وزرای عدم تعهد و سفری دوجانبه وارد کاراکاس شد و ضمن شرکت و سخنرانی در این نشست با «دلسی رودریگرز» معاون اول رئیس جمهور ونزوئلا دیدار کرد.

 

از طرف دیگر، مادورو پس از دیدار با ظریف در صفحه توییتری خود ضمن تأکید بر اهمیت تحکیم روابط دوجانبه با تهران نوشت: «دیدار موفقیت‌آمیزی با عالیجناب محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران داشتیم. من از حمایت‌های شما از ونزوئلا در مقابل محاصره امپریالیسم قدردانی می‌کنم. ما آمادگی خود را برای تحکیم روابط دوجانبه، اعلام می‌کنیم».

 

مقامات آمریکایی از تحکیم روابط ونزوئلا و ایران ناخشنود هستند زیرا چندین ماه است که تمامی تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا با حمایت از مخالفان ونزوئلا، مادورو را از قدرت برکنار کنند.

 

مادورو که سال گذشته با رأی مردم ونزوئلا بار دیگر به ریاست‌جمهوری برگزیده شد، ماه‌هاست که از سوی آمریکا برای کناره‌گیری از قدرت تحت فشار قرار دارد. واشنگتن با حمایت از «خوان گوآیدو» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا، چند تلاش ناموفق نیز برای کودتا در این کشور داشته است. جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین، کوبا و چند کشور دیگر این اقدامات آمریکا را محکوم و تأکید کرده‌اند که باید به رأی مردم ونزوئلا احترام گذاشته شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار